Finn Guldborg Pedersen

Sønderbyvej 10, St. Darum

6740 Bramming

E-mail: foto@finnguldborg.dk

Mobil: 60672031

 

Jeg er 60 år, og har fotograferet siden 1980. Dengang var det sort/hvide

Billeder i eget mørkekammer og dias. I 2004 blev jeg ”digital”, og bruger nu Photoshop til at færdigredigere mine billeder, enten ganske lidt eller Også med en masse lag, afhængig af det budskab jeg vil have frem. Jeg finder mine motiver i alle miljøer, men ofte i naturen.

Jeg har igennem Esbjerg fotoklub deltaget i, og fået mange antagelser i censurerede Fotoudstillinger, samt flere gange ved Kunstnernes sommerudstilling.

Jeg har bl. a. udstillet følgende steder: Esbjerg hovedbibliotek, Galleri Steen, Bramming egnsmuseum, Den gamle arrest, Det gamle rådhus i Ribe, Galleri Patricia, Janusbygningen, Hotel Hjerting, Esbjerg Rådhus, Retten i Esbjerg, Esbjerg sygehus og Darum kultur og fritidscenter.